BUSSBOLAG LIDKÖPING

Din bästa partner för bussresor i Sverige och Europa-Blombergs buss. Ett bussbolag i Lidköping som tar dig på ditt livs resor runt Sverige och Europa.

Välkommen ombord på Blombergs buss i Lidköping. Vi arrangerar kontinuerligt bussresor runt hela Sverige som utgår från Lidköping. Vi erbjuder bekväma och pålitliga bussresor och vill som bussbolag vara det självklara valet för er resenärer. Följ med oss på smidiga och trevliga resor till olika städer samt evenemang.

Bussbolag Lidköping

Upplev resor i Sverige och Europa på bästa sätt

Välkomna att följa med Blombergs buss på en shoppingresa till Gekås i Ullared. Efter stor efterfrågan kör vi nu en till resa till Gekås, i höst. Bussen åker från hemorten på morgonen och beräknas vara i Ullared ca 10.00. Bussen hålls öppen mellan kl 12.30-13.00 för er som vill ställa in era kassar i bussen. Vi åker sedan från Ullared kl 16.00.

När man reser med oss som bussbolag i Lidköping, får man uppleva vårt avlånga land eller Europas vackra vyer i en modern och skön buss. Välj vart du vill åka och luta dig tillbaka, så sköter vi jobbet med att ta dig tryggt och säkert fram till din destination.

Oavsett om du planerar en weekendresa till en mysig stad, en gruppresa till en storstad eller till ett spännande evenemang, har vi som bussbolag en mängd olika resealternativ både för privatpersoner som företag. 

Vi har rutter runt hela Sverige och Europa, hör av dig till oss när reslusten är framme så fixar vi en bussresa till dig eller ditt företag.

Bussresor från Lidköping

Att resa med buss är inte bara ett bekvämt sätt att komma från punkt A till B, det är också en fantastisk möjlighet att uppleva Sverige och Europas skönhet och mångfald. Med oss som bussbolag kan du njuta av de spektakulära landskapen, kulturella sevärdheterna och pittoreska städerna som vårt land och världsdel har att erbjuda. Klicka här för att komma till kommande resor.

Bussresorna avgår från Lidköpings resecentrum. Välkommen att höra av dig om du har några frågor om våra bussresor från Lidköping.

resor med buss från Lidköping

Resor med modern och välutrustad buss

Med oss på Blombergs buss reser man i god komfort och i en buss som är modern samt välutrustad. Med en buss som är utformad för god komfort och säkerhet genom hela din resa. Oavsett om man reser korta eller långa sträckor, kan du förvänta dig ett förstklassigt resande med bekväma säten och luftkonditionering, som gör din resa så trevlig som möjligt.

Trygga bussresor

Säkerhet är alltid högsta prioritet och som bussbolag i Lidköping, följer vi strikta säkerhetsstandarder och utför regelbundet underhåll på våra bussar. Detta för att säkerställa en trygg och säker resa för dig och dina medresenärer. Du kan känna dig helt säker och trygg när du väljer oss som bussbolag för dina resor runt om i Sverige eller Europa.

Enkel bokning och professionell service

Bokningsprocessen med oss på Blombergs buss är väldigt enkel och smidig. Vi erbjuder personlig och professionell kundservice, för att besvara dina frågor och för att hjälpa dig att planera din resa. Oavsett om du bokar online eller på tel 073–9781634. Man anger bara namn på resenärerna och telefonnummer vid bokning.

Hur du än väljer att boka kan du förvänta dig att bli bemött med vänlighet och professionalism. Önskar du beställa med avbeställningsskydd, går även det bra för en låg kostnad. Avresor från Lidköping avgår från Lidköpings resecentrum.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en resa. Vi finns här och hjälper er inför er resa.

bussresor Lidköping

Följ oss gärna på Facebook

Följ gärna Blombergs buss på Facebook. Se gärna vår hemsida www.blombergsbuss.se för mer information om våra kommande resor samt för fullständiga villkor läs rubrik ”inför resan ” för betalningsinformation.